tre hästar ridna idag ^^

Först ut var Rosa Nosen som man kallar henne. Skritta runt i hagen först och kolla staketen med jenny som red maya. red sen efter det I paddocken och det gick bra!
Red inte något hårt pass då hon hoppträna igår så det var bara att lea på henne lite försökte få henne lite lång och låg och det gick bra :)
Efter RosaNosen var det Lillis tur och han red jag ut försökte att rida förbi kossorna idag men han bara tvärnita och börja flåsa, han brukar annars gå för bi men just dem kosarna ska ju vara läskiga, skit samma annars kändes han fin ^^ Förutom kossorna sköte sig lillis väldigt bra <3 Han hoppträna också igår och det gick Bra :) Men finns lite delar som vi behöver öva på men det är bara att kämpa! :D
Efter det var det heavy som också Hoppträna igår ooch han fick sig en skritt tur runt ``sommarstugorna''. Han var ganska pigg och tyckte inte om bokbussen som stog still :P Så för gick han ner i diket och sen upp på ängen xD den med smör på alltså annars var han jätte snäll under hela ritten :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0