Mina Älsklingar <3

 
 
 
 
 
 

tre hästar ridna idag ^^

Först ut var Rosa Nosen som man kallar henne. Skritta runt i hagen först och kolla staketen med jenny som red maya. red sen efter det I paddocken och det gick bra!
Red inte något hårt pass då hon hoppträna igår så det var bara att lea på henne lite försökte få henne lite lång och låg och det gick bra :)
Efter RosaNosen var det Lillis tur och han red jag ut försökte att rida förbi kossorna idag men han bara tvärnita och börja flåsa, han brukar annars gå för bi men just dem kosarna ska ju vara läskiga, skit samma annars kändes han fin ^^ Förutom kossorna sköte sig lillis väldigt bra <3 Han hoppträna också igår och det gick Bra :) Men finns lite delar som vi behöver öva på men det är bara att kämpa! :D
Efter det var det heavy som också Hoppträna igår ooch han fick sig en skritt tur runt ``sommarstugorna''. Han var ganska pigg och tyckte inte om bokbussen som stog still :P Så för gick han ner i diket och sen upp på ängen xD den med smör på alltså annars var han jätte snäll under hela ritten :)
 

här sitter jag och tänker..

Sitter här i skolan och väntar på att bussen ska komma den kommer om ca 20 min. Sen vid 18 är det Hoppträning med Lillis :)

dagens Ridpass :)

Lillis gick i paddocken idag. Red Igenom honom , det kändes väldigt bra vänster varvet släpte efter men i höger varvet var han mer stretig men gick ändå bra, men han ville inte riktigt släppa men det blev lite bättre mot slutet men inte riktigt lika bra som i andra varvet. Det blev mkt volter,serpentiner, vänd igenom volt i alla gångarter och tempoväxling m.m.

Ny header ^^

Äntligen är headern klar :D den duger iallafall sålänge :) vad tycks?Något jag ska ändra?
 
 

Läsar fråga :)

Vad är snyggast
Ryckt mann med kniv/ryckt mann för hand/ Klippt mann med sax?
 
 

Lillis idag

Idag fick lillis vila istället började jag frisera hans man för den är lång men han inte klart förrän mamma kom och hämta mig men tar det sista imorgon :) Det Blir även ett ridpass i paddocken imorgon då han ska ridas igenom ordentligt ;)

Dagens Ridpass 19 september

Blev ett pass i paddocken idag, han kändes med på noterna och gick i en bra form. red mkt Tempoväxlingar, mjukgörande och han släpte till väldigt bra i slutet hade velat ha honom ngt kvickare men annars var han fin ^^

snabbis inlägg..

Håller på att plugga men kör en litet snabbis inlägg. Började inte förrens 10:35 idag, sköönt med sov morgon ^^ slutade egentligen 14:55 men eftersom det gick en buss 14:45 så gick jag lite tigare för att komma hem för att plugga och att hinna rida Lilleman ^^ <3 red ut en liten sväng för bara att känna på honom, han var spänd början och såg lite spöken som troligen var ett par får. men slappnade av efter en stund och kändes väldigt bra :) så nu sitter man och pluggar på 180 glosor+olika gramatikövningar och texter i englska..

ska försöka updatera mer imorgon :)

Vinn ett täcke från KL hos Carlssonpataket.se

 
http://www.chevalridsport.se/
Länk till tävlingen: http://carlssonpataket.se/?p=11366
 

Firefly <3

 
 

Hoppträning 6 september

dagens hoppträning gick riktigt bra!
När vi red bra hade han inte med bakdelen lite men det släppte efter ett tag. Hoppade bana 2-3 gånger tror jag och sista turen kändes riktigt bra fick ett par fina språng och avstånd, något knasig språng blev det men annars var den rundan väldigt bra med avstånden, tempo och hur lillis hoppa kändes det som! Min fina lilleman <3

har dock inte bilder från träningen.

I tisdags :D:D

I tisdag blev jag...........................:D
Blev jag storhäst ägare till 1 åringa stoet fire fly :D:D:D:D:D:D:D:D<3<3 
Kommer skriva mer imon men nu måste jag plugga ;)

Lillemans Ridschema V.36

Måndag: Rida i ut
Tisdag: Vila
Onsdag:Rida i paddocken (Dressyr pass tror jag det blir med  mkt lösgörande)
Torsdag: Hoppträning
Fredag Jogga i pd och skritta ut en liten sväng
Lördag: Rida i paddocken (Markarbete)
Söndag: Rida ut
 
Tror detta blir bra ibland får jag ändra men på ett ungefr ser denna veckan ut ;)
 
 

hejsan hoppsan bloggen!

hejsan hoppsan bloggen :)
 
Ska försöka blogga lite igen, har ju börjat i gymnasiet och det tar sin tid med skolan då jag går Naturvetenskaps pogramet.. Sen har jag lite hästarna (1-2 beror på hur vilka dagar det är)att rida om dagen och så men ska försöka göra tidsinställda! Och det går väldigt trögt med min header men den ska bli klar :P
 

RSS 2.0