jag är med och tävlar om en MH väst hos pownietjejernas.blogg.se

 
Länk: http://pownietjejernas.blogg.se/2012/october/omg-tavling-i-samarbete-med-mountain-horse-kika-hit.html
 

Kellie <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lilleman <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prinsessan <3

Bjuder på lite bilder på Prinsessan också :) Kellie och Lilleman kommer snart också :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Firefly :)

 
Här kommer lite bilder på Firefly som föl ^^
 
 
 
sötnosen <3
 
 
 

Snabbis

Det blir ett snabbis inlägg innan jag går ut och putsar mina saker i garaget ;) Kom hem för en stund sen efter att ha ridigt och hjälpt till hos min hopptränare med ridskolan :) Lillis gick bra för att vara ett kort rida pass ca 35 min var ngt hängig i handen vissa tillfällen men var annars fin i alla gångarter idag med :) I morgon blir det hoppträning :D

Skolan..

Sitter i skolan nu och pluggar till matteprovet. Efter skolan drar jag till min tränare och hjälper till på ridskolan och efter det blir det hem och rida lillis och putsa Lillis saker och mina saker så alltså fullt upp idag men kan kanske lägga upp ett inlägg i senare om det inte blir försent ;)


Dagens ridpass 15 oktober :)

 
Blev ett pass i paddocken idag. Han var ngt stel i båda varven men efter ett tag med åttvolter och böjde igenom honom ordentlig i alla tre gångarterna lossna han riktigt fint!
Passet bestod även av tempväxlingar, övergångar och lite öppnor :) Duktig gosse! <3
Av travningen var det som inte gick enligt planen idag då heavy går i hagen brevid fick ngt ryck och börja galoppera och bocka och då blev lillis lite springig men innan heavy var han fin i avtravningen ;)
 
 

vinn ett täcke från John whitiker hos ponnysmurfarna.blogg.se

länk: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/october/vinn-ett-stalltacke-fran-john-whitaker.html
 

två prov..

idag blev det ingen ridning pga av att jag har två prov i morgon ett stort Biologi prov och en spanska prov.

Dagens Ridpass 6 oktober :)

Det blev två små fuxar ridna i dag :)
 
För ut var rosa nosen. Kändes fin, ville gå lite bakom lod men fick lyfta upp handen lite för att få fram nosen lite och då blev hon riktigt trevlig! :)
red lite på volterna och tempoväxlingar osv som gick också väldigt bra.
Sen var det lillemans tur red i paddocken för i 40 min och sen red ut en liten tur. Fick honom i en bra form och han var SÅÅ fin i vänstervarvet men i höger var han också fin men ngt stelareså försökte få honom lite mjukare i det varvet som blev bättre i slutet :) fiin och duktig gosse!
 
Under dag byte vi hage på Firefly och de andra hästarna dem blev så glada när dem kom till den andra hagen särskilt Tysken som drog av ett par riktiga bock serier medans Flajsan (Firefly) gick och åt gräs men efter en stund börja busa också <3
 
 
Imorgon blir nog dags för lilla kellie att skritta igång lite skulle börjat skrittat henne idag men hann inte. Bebsan får antingen gå med till paddocken eller en bit medan jag rider eller går för hand med kellie beror på. men det ska bli så himmla roligt att sitta på kellie igen det var ju flera månader sen och ca om en månad så ska hon till min hopptränares ridskola. Bebsan kommer gå kvar hos min kompis på en lösdrift med två andra unghästar under vintern.
 

Frågestund :)

Nu kör jag då en liten frågestund på bloggen :)
 

plugg..

åkte till skolan 2 h innan jag börja för att plugga idag.. super kuul! :/
men hoppträningen igår kändes riktigt bra men berättar mer lite senare om jag hinner ;)


RSS 2.0