Lillis aktivering idag

Idag fick den lilla gossen bli lösgalopperad i paddocken^^

En månad kvar..

Tänk att det bara är en månad kvar tills det är jul ^^

Dagens ridpass 24 november

dagen började med att jag åkte och skulle rida kellie. Så jag tog in henne och bebsan och red kellie i paddocken och det gick bra ^^ Hon var en liten piggilin men sköte sig jätte bra ;) Skritta med en bit med trevligt sällskap sen emelie och fanny en bit som av skrittning.

Lilleman red jag ut med jenny och hennes häst maya, vi joggade bara men lillis kändes pigg och fin. var lite tittigt på ett par stockar på marken? Dressyrhästar xD Men sen insåg han att dem inte var så farliga ;)


New in...

I går kom mitt paket som jag väntat på, jo det var en ny grimma från eskadron som jag vann på en auktion på tradera och den är helt ny och jätte fin!
Dock så ska det vara storlek ponny så jag tänkt att bebsan skulle ha den när hon har växt ut sin nuvarade men den såg inte alls ut som en ponny storlek utan mer i cob men skit samma den är iallafall jätte fin och är från nici colletionen ^^ Så bebsan får vänta ett tag innan hon kan ha den men undertiden kan kellie, lilleman och flajsan ha den ;)
 
 

Bebsan/prinsessan har fått..

Har inte bloggat på ett par dagar men för ett apr dagar sen så var chipmannen och chipa bebsan och då kom beslut ångesten om namn, Var inne först på verona van de princess men det var så likt verona van de prins som är hennes farmors namn och hon kommer från ett ponny stuteri i holland. Så det var lite förnära deras stuterinamn men jag sökte igenom olika filmer med huvudroller men tillslut efter letadet så fick det bli Princess Tinky Winkie, Visst gulligt!? Kom på lite olika namn men detta passade henne bäst ^^
 
 

Väntar..

Väntar på ett paket som ska komma,men det kommer nog nästa vecka. Det är någonting till bebsan kan jag avslöja :) Gissa? :) Kan också avslöja att det är rosa och lila.

Dagens Ridpass 3 november

Älskar svenska vädret!
regnade inte när jag hoppade upp, men efter en stund när vi hade börjat skritta så började de la regna.. Men det var bara lite duggregn, Lillis fick sig en uteritt. han gick bra hela tiden fast han var lite spänd då det blåste lite och regnet men annars nöjd med honom.Regnade ordentligt ett tag och när jag och lillis kom hem och gick in i stallet slutade det regna, haha xD
 

RSS 2.0